Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    BEZELYELİ KAVURMA

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    BEZELYELİ KAVURMA 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    BEZELYELİ KAVURMA Img_left100000/100000BEZELYELİ KAVURMA Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    BEZELYELİ KAVURMA Img_left100000/100000BEZELYELİ KAVURMA Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    BEZELYELİ KAVURMA Img_left100000/100000BEZELYELİ KAVURMA Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon BEZELYELİ KAVURMA

    Mesaj tarafından bucocukdeli Salı Eyl. 23, 2008 5:54 pm

    500 gr kuşbaşı kuzu eti
    Yarım paket dondurulmuş bezelye
    1 Adet havuç
    1 Adet büyük boy soğan
    2 Adet sivri biber
    2 Adet domates
    1 Çorba kaşığı domates salçası
    1 Çorba kaşığı tereyağ
    Tuz, karabiber





    Hazırlanışı
    Tereyağını bir tencereye koyup, kızdırın.
    Etleri ilave edip, rengi değişene dek kavurun.
    İçine yemeklik doğranmış soğanı, tavla zarı iriliğinde doğranmış havucu ve bir parmak kalınlığında doğranmış sivri biberleri ilave edin.
    Birkaç dakika sonra rendelenmiş domates ve salçayı ekleyin.
    Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
    İçine 1 su bardağı su ilave edip, pişirin.
    İnmesine yakın dondurulmuş bezelyeyi ilave edin.
    Etler ve sebzeler yumuşadığında ateşten aılp, servis yapın.

      Forum Saati Cuma Nis. 26, 2024 1:25 pm