Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    SAGONLI ALABALIK

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    SAGONLI ALABALIK 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    SAGONLI ALABALIK Img_left100000/100000SAGONLI ALABALIK Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    SAGONLI ALABALIK Img_left100000/100000SAGONLI ALABALIK Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    SAGONLI ALABALIK Img_left100000/100000SAGONLI ALABALIK Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon SAGONLI ALABALIK

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 5:15 pm

    6 Adet alabalık
    8 Yemek kaşığı tereyağı
    4 Adet soğan
    Yarım su bardağı sek beyaz şarap
    Tuz, karabiber


    6 Adet alabalığı temizleyip, yıkayın.
    Kaynar suya sokup, çıkartın ve süzün.
    2 Yemek kaşığı tereyağı ile kısık ateşte 10 dakika pişirin.
    Balığı pişireceğiniz kalıbı önceden tereyağı ile yağlayın.
    İçine halka halka doğradığınız soğanları yayın ve üzerlerine balıkları yerleştirin.
    Balıkların üzerine tereyağını küçük parçalar halinde serpin.
    Tuz, karabiber ve yarım su bardağı sek beyaz şarap ile tatlandırın.
    Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında 15 dakika pişirin

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 1:55 pm