Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    ASK DUGUMU

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    ASK DUGUMU 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    ASK DUGUMU Img_left100000/100000ASK DUGUMU Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    ASK DUGUMU Img_left100000/100000ASK DUGUMU Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    ASK DUGUMU Img_left100000/100000ASK DUGUMU Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon ASK DUGUMU

    Mesaj tarafından bucocukdeli Cuma Kas. 07, 2008 9:33 pm

    Malzemeler
    2.5 Su Bardağı Un
    4 Adet Yumurta
    1 Çay Kaşığı Sirke
    Pudra Şekeri
    Kızartmak için:
    Ayçiçekyağı


    Yemeğin Tarifi
    Ön hazırlık olarak 2 su bardağı unu,4 adet yumurtayı ve 1 çay kaşığı sirkeyi derin bir kabın içinde karıştırın.Kulak memesi kıvamaına gelinceye kadar yoğurun.Hazırladığınız hamuru buzdolabında 1 saat bekletin.
    Dolaptan aldığınız hamura kalan yarım su bardağı unu yedirin.Hamuru dörde bölün.Merdaneyle bir parmak kalınlığında açın.Açtığınız hamuru da 12 cm uzunluğunda parçalara ayırın.
    Hamur parçalarının her birini,iki ucundan ortada birleştirip düğüm atın.Geniş bir tavanın içinde ayçiçek yağını kızdırın.İçine hamurları atıp,kızartın.Üzerine pudra şekerini ekleyip,servis yapın.

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 9:45 am