Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI Img_left100000/100000ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI Img_left100000/100000ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI Img_left100000/100000ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon ACU ÜSÜLÜ KUZU BACAĞI

    Mesaj tarafından bucocukdeli Cuma Kas. 07, 2008 9:39 pm

    Malzemeler
    4 Adet Kuzu İncik
    2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
    1 Çorba Kaşığı Un
    1 Çorba Kaşığı Salça
    12 Adet Arpacık Soğanı
    2 Adet Çarliston Biber
    2 Adet Domates
    Tuz
    Kızartmak için Sıvı Yağ


    Yemeğin Tarifi
    öncelikle sıvı yağı tavaya alın. Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın. Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun. Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin. Unun rengi değişene kadar kavurun. 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin. Yeterince suyu ekleyin. Kuzu inciklerini tencereye aktarın. Et yumuşayana dek pişirin.
    Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun. Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
    Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin. 1-2 taşım kaynatın. Sıcak olarak servis yapın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Perş. Mayıs 02, 2024 12:07 pm