Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    AVCI USULU KUZU BACAGI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    AVCI USULU KUZU BACAGI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    AVCI USULU KUZU BACAGI Img_left100000/100000AVCI USULU KUZU BACAGI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    AVCI USULU KUZU BACAGI Img_left100000/100000AVCI USULU KUZU BACAGI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    AVCI USULU KUZU BACAGI Img_left100000/100000AVCI USULU KUZU BACAGI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon AVCI USULU KUZU BACAGI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 5:51 pm

    4 Adet kuzu incik
    2 Çorba kaşığı sıvıyağ
    1 Çorba kaşığı un
    1 Çorba kaşığı salça
    Yeterince su
    Sıvıyağ
    12 Adet arpacık soğan
    12 Adet mantar
    2 Adet çarlisyon biber
    2 Adet domates
    Tuz
    Kızartmak için sıvıyağ





    Hazırlanışı
    Öncelikle sıvıyağı tavaya alın.
    Kuzu incikleri sıvıyağda kızartın.
    Tencereye 2 çorba kaşığı sıvıyağı alın.
    Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin.
    Unun rengi değişene dek kavurun.
    1 Çorba kaşığı salçayı ilave edin.
    Yeterince suyu ekleyin.
    Kuzu incikleri encereye aktarın.
    Et yumuşayana dek pişirin.
    Başka bir tavaya çok az sıvıyağ koyun.
    Kabukaları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edin.
    Mantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun.
    Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı mantarlı karışımı ekleyin ve 1-2 taşım kaynatın.
    Sıcak olarak servis yapın

      Similar topics

      -

      Forum Saati Salı Mayıs 14, 2024 4:56 am