Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    BEZELYE CORBASI

    scarface
    scarface

    BEZELYE CORBASI 001911


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 529
    Yaş : 39
    YETKİ : SİTE SAHİBİ
    Kayıt tarihi : 11/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    BEZELYE CORBASI Img_left1000000/1000000BEZELYE CORBASI Empty_bar_bleue  (1000000/1000000)
    SEVİYE:
    BEZELYE CORBASI Img_left1000000/1000000BEZELYE CORBASI Empty_bar_bleue  (1000000/1000000)
    AKTİFLİK:
    BEZELYE CORBASI Img_left1000000/1000000BEZELYE CORBASI Empty_bar_bleue  (1000000/1000000)

    ikon BEZELYE CORBASI

    Mesaj tarafından scarface C.tesi Eyl. 20, 2008 4:31 pm

    1 Su bardağı bezelye
    1 Çorba kaşığı un
    1.5 Çorba kaşığı margarin
    4 Su bardağı et suyu
    Dereotu
    Tuz, karabiber, kırmızıbiber


    1 çorba kaşığı bezelyeyi ayırarak gerisini haşlayın.
    Haşlanmış bezelyeleri süzgeçten geçirin.
    Unu yağda kavurun ve biraz su ilave ederek karıştırın.
    Süzdüğünüz bezelyeyi ilave ederek karıştırın.
    Et suyunu ekleyerek kaynatın.
    İçine ayırdığınız 1 çorba kaşığı bezelyeyi ilave edin, tuz ve karabiberini ayarlayın.
    İnce kıyılmış dereotunu üzerine serpin.
    Dilerseniz yağda kızdırılmış kırmızıbiberle servis yapabilirsiniz.
    Bezelye Çorbası yemek tarifleri

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 1:10 pm