Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    HAVUC CORBASI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    HAVUC CORBASI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    HAVUC CORBASI Img_left100000/100000HAVUC CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    HAVUC CORBASI Img_left100000/100000HAVUC CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    HAVUC CORBASI Img_left100000/100000HAVUC CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon HAVUC CORBASI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 4:49 pm

    6 Su bardağı etsuyu
    3 Adet büyük boy havuç
    3 Çorba kaşığı sıvıyağ
    2 Kahve fincanı un
    2 Adet yumurta sarısı
    1 Su bardağı su
    2 Su bardağı süt
    Yeterince tuz


    Havuçları ince doğrayıp, 2 çorba kaşığı sıvıyağda hafifçe öldürün.
    Sonra 1 su bardağı suda haşlayın ve iyice yumuşak bir hale getirin.
    Süzgeçten geçirip, püre haline getirin.
    Bir tencerede 6 su bardağı etsuyu, yeterice tuz ve püre haline getirdiğiniz havuçları koyup kaynamaya bırıkın.
    1 Çorba kaşığı sıvıyağda unu kavurun.
    Karıştırarak 2 su bardağı süt ilave edin.
    Yumurta sarılarını ilave ederek iyice karıştırın.
    Ateşten aldığınız havuçlu karışıma azar azar dökerek bir taraftanda karıştırarak kaynama derecesine gelince bir taşım kaynatıp, ocaktan alın.
    Sıcak olarak servis yapın

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 10:53 am