Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    KABAK CORBASI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    KABAK CORBASI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    KABAK CORBASI Img_left100000/100000KABAK CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    KABAK CORBASI Img_left100000/100000KABAK CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    KABAK CORBASI Img_left100000/100000KABAK CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon KABAK CORBASI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 4:50 pm

    2 adet Kabak
    3 çorba kaşığı un
    Yarım Çay bardağı ayçiçek yağı
    1 çorba kaşığı margarin
    750 ml. süt
    2.5 su bardağı su
    Yarım demet dere otu
    biraz kırmızı biber


    Unu ayçiçek yağında kavurup kabağı rendeleyelim.
    Süt ,su ve kabağı kavrulan unun üzerine ekleyip iyice kaynayıncaya kadar karıştıralım.
    Kavrulmuş un kalan malzemeyi ekleyince topak topak olacaktır.Karıştırdıkça düzelecektir.
    Çorba kaynadıktan sonra kıvamı koyulaşıncaya kadar pişirmeye devam edelim.
    Dereotunu son anda ekleyin.
    Çorbayı ocaktan indirdiğimizde üzerine bir kaşık yağda kızdırdığımız kırmızı biberi dökelim

      Forum Saati Perş. Mayıs 09, 2024 2:33 pm