Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    BUGDAY CORBASI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    BUGDAY CORBASI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    BUGDAY CORBASI Img_left100000/100000BUGDAY CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    BUGDAY CORBASI Img_left100000/100000BUGDAY CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    BUGDAY CORBASI Img_left100000/100000BUGDAY CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon BUGDAY CORBASI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 4:38 pm

    1 su bardağı aşurelik buğday
    3 su bardağı yoğurt
    3 çorba kaşığı margarin
    7 bardak et suyu
    1 çorba kaşığı kuru nanae
    1 soğan
    tuz,kırmızıbiber


    Aşurelik buğdayı ayıklayıp yıkayalım.
    Tencereye koyalım ve bir iki taşım kaynattıktan sonra bir gün bekletelim.
    Ertesi gün aşurelik buğdayı kendi suyuyla ve et suyu katarak tuzunu ayarlayarak pişirelim.
    Bir tavaya yağı alalım.Yoğurdu ekleyip iyice çırpalım.
    Çırparken ılık et suyunu ekleyelim.
    Soğanı küçük küçük doğrayıp tavaya alalım hafifçe öldürelim.
    Kırmızı biberi naneyi ekleyelim.
    Bu sosu çorbanın üzerine gezdirelim

      Forum Saati Paz Mayıs 19, 2024 7:45 am