Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    KAGITTA LEVREK

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    KAGITTA LEVREK 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    KAGITTA LEVREK Img_left100000/100000KAGITTA LEVREK Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    KAGITTA LEVREK Img_left100000/100000KAGITTA LEVREK Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    KAGITTA LEVREK Img_left100000/100000KAGITTA LEVREK Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon KAGITTA LEVREK

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 4:59 pm

    400 gr levrek fileto
    2 Adet domates
    2 Adet küçük sivribiber
    2 Yemek kaşığı tereyağı
    2 Çorba kaşığı beyaz şarap
    16 Adet haşlanmış mantar
    2 Çorba kaşığı krema
    1 Demet maydanoz
    4 Adet haşlanmış patates
    Yarım limon
    Tuz
    1 Adet yağlı kağıt
    Sos malzemesi için :
    2 Adet kabak
    2 Adet havuç
    2 Adet soğan
    2 Tatlı kaşığı un
    2 tatlı kaşığı salça
    3 Yemek kaşığı sıvıyağ
    2 Çay bardağı su
    2 Çay kaşığı tane karabiber
    Tuz



    Levrek filetoyu parçalara ayırın.
    Sos malzemesi için ; tencerede sıvıyağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış kabak, havuç, soğan, salça ve karabiberi soteleyin.
    Un ve tuz ilave edip kavurun.
    2 çay bardağı su ekleyip kaynatın.
    Ocaktan alıp süzgeçten geçirin.
    Ufak doğanmış domates, mantar, sivribiber, beyaz şarap, krema ve hazırladığınız sosu levrekle birlikte yağlı kağıda sarın.
    Fırın tepsisine yerleştirip 10 dakika pişirin.
    Yağlı kağıdı açıp içine patatesleri yerleştirin ve tekrar sarın.
    Fırında 2-3 dakika kızartın.
    Üzerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın.

      Similar topics

      -

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 10:34 am