Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    KAGITTA LUFER

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    KAGITTA LUFER 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    KAGITTA LUFER Img_left100000/100000KAGITTA LUFER Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    KAGITTA LUFER Img_left100000/100000KAGITTA LUFER Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    KAGITTA LUFER Img_left100000/100000KAGITTA LUFER Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon KAGITTA LUFER

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 5:00 pm

    4 Adet lüfer
    3 Adet kuru soğan
    3 Adet domates
    4 Adet sivribiber
    1 Demet maydanoz
    1 Kahve fincanı zeytinyağı
    1 Adet limon
    Tuz, karabiber





    Balıkları temizleyin ve fileto çıkarın.
    Bol suyla yıkadıktan sonra suyunun süzülmesi için bekletin.
    Soğanları yarım halka şeklinde doğrayın.
    Üzerine tuz serpin ve elinizle ovun.
    İnce kıyılmış maydanozu ilave edin.
    Domateslerin kabuklarını soyun, çekirdekli kısımlarını çıkarın ve ince uzun çubuklar halinde doğrayı.
    Yaylı kağıdın iç kısmına bir fırça yardımıyla zeytinyağı sürün.
    Soğanlı, maydanozlu harcın yarısını yağlı kağıda yayın.
    2 adet filetoyu harcın üzerine yerleştirin.
    Tuz ve karabiber serpin.
    Filetoların üzerine soğanlı harcı yayın.
    Dilimlenmiş domatesleri ve sivribiberleri harcın üzerine koyun.
    Yağlı kağıdı kenarlarından sıkıca kapatın.
    Diğer balıkları da aynı şekilde başka bir yağlı kağıda yerleştirin.
    Orta ısılı fırında 40 dakika pişirin.
    Üzerine limon suyu gezdirerek servis yapın

      Similar topics

      -

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 11:29 am