Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    ACI SOSLU BONFİLE

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    ACI SOSLU BONFİLE 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    ACI SOSLU BONFİLE Img_left100000/100000ACI SOSLU BONFİLE Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    ACI SOSLU BONFİLE Img_left100000/100000ACI SOSLU BONFİLE Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    ACI SOSLU BONFİLE Img_left100000/100000ACI SOSLU BONFİLE Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon ACI SOSLU BONFİLE

    Mesaj tarafından bucocukdeli Cuma Kas. 07, 2008 9:38 pm

    Malzemeler
    Her Biri Yaklaşık 150 gr.lık 4 Dilim Sığır Filetosu
    2 Diş Sarmısak
    100 gr Yeşil Zeytin
    1/2 Acı Kırmızı Biber
    100 gr Çok Küçük Doğranmış Domates
    1/2 Su Bardağı Kırmızı Şarap
    Zeytinyağı
    Tuz


    Yemeğin Tarifi
    4 çorba kaşığı zeytinyağında sarmısağı öldürün,eti ekleyip,harlı ateş üstünde iki tarafları da altın sarısı renk alıncaya kadar kızartın.Sonra etleri çıkarın.Aynı yağa irice kıyılmış zeytinleri,domatesi ve ufalanmış acı kırmızı biberi koyun.
    Harlı ateşte 2 dk kadar pişirin.Şarabı katıp buharlaşmasını bekleyin.
    Eti yeniden tavaya koyun,zeytinlerin tuzunu göz önüne alarak biraz tuzlayın ve bir dakika kadar pişirin.
    Filetoları sıcak servis tabağına koyun.Üzerine bir miktar pişme suyundan ilave edin ve hemen servis yapın.

      Forum Saati Perş. Mayıs 02, 2024 5:47 am