Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    FASULYE MANTAR CORBASI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    FASULYE MANTAR CORBASI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    FASULYE MANTAR CORBASI Img_left100000/100000FASULYE MANTAR CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    FASULYE MANTAR CORBASI Img_left100000/100000FASULYE MANTAR CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    FASULYE MANTAR CORBASI Img_left100000/100000FASULYE MANTAR CORBASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon FASULYE MANTAR CORBASI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 4:46 pm

    750 gr mantar
    4-5 Tatlı kaşığı domates salçası
    Yarım soğan
    200 gr kuru fasulye
    1 Adet sarımsak
    2 Tatlı kaşığı zeytinyağı
    Yarım çorba kaşığı tereyağı
    4 Dilim ekmek
    Tuz, Karabiber


    En az 12 saat suda bekletip, şişirdiğiniz kuru fasulyeleri 5 su bardağı tuzlu suda 1 saat kadar haşlayın.
    Mantarları temizleyin ve dilim dilim kesin.
    Tavaya zeytinyağnı alıp, kızdırın.
    Dilimlenmiş mantarları, doğranmış sarımsağı ve piyazlık doğranmış soğanı içine atıp, pembeleşene dek çevirin.
    Salçayı da biraz ılık suyla ezerek ilave edin.
    hazırladığınız bu malzemeyi haşlanmış fasulyenin içine katın.
    Birlikte yumuşayana dek pişirin.
    Tuzunu ve karabiberini ayarlayın.
    Bu arada tereyağını küçük bir tavada kızdırın.
    İçine ekmekleri koyup, iki yüzleri de altın sarısı renk alana dek kızartın.
    Çorbayı kaselere boşaltın.
    Kenarlarına ekmek dilimlerini koyarak servis yapın.

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 12:00 pm