Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    GOGUS DOLMASI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    GOGUS DOLMASI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    GOGUS DOLMASI Img_left100000/100000GOGUS DOLMASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    GOGUS DOLMASI Img_left100000/100000GOGUS DOLMASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    GOGUS DOLMASI Img_left100000/100000GOGUS DOLMASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon GOGUS DOLMASI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 5:35 pm

    1 Bütün tavuk göğsü
    2 Çorba kaşığı sıvıyağ
    250 gr ıspanak
    1 Adet soğan
    10 Adet mantar
    Yarım çorba kaşığı un
    1 Çorba kaşığı krema
    1 Kahve fincanı su
    1 Çorba kaşığı salça
    Tuz, karabiber



    Tavuk göğsünü ikiye bölün.
    Keskin bir bıçakla geniş kısımlarını ortadan kesmeden açın.
    Ispanağı temizleyin.
    Soğan ve mantarı çok ince kıyın.
    Sıvıyağda unu kavurun ve sebzeleri ekleyin.
    Tuzu ve karabiberi ilave edip, soğumaya bırakın.
    Sonra malzemeyi krema pompasına koyun.
    Açılan yerden tavuk etlerini doldurun.
    Üzerine salça sürüp, folyoya sarın ve tepsiye dizin.
    Üzerine 1 kahve fincanı su ekleyin.
    Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında et iyice yumuşayana dek pişirin.
    Sonra folyoyu üzerinden çıkartın.
    Dilimleyerek servis yapın

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 9:03 am