Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Misafir


    HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI

    bucocukdeli
    bucocukdeli

    HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI 001511


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 567
    Yaş : 29
    YETKİ : MODERATÖR
    Kayıt tarihi : 14/09/08

    BASARI MODU
    DENGE:
    HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI Img_left100000/100000HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    SEVİYE:
    HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI Img_left100000/100000HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)
    AKTİFLİK:
    HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI Img_left100000/100000HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI Empty_bar_bleue  (100000/100000)

    ikon HAVUCLU KREMALİ SOGAN DOLMASI

    Mesaj tarafından bucocukdeli C.tesi Eyl. 20, 2008 5:36 pm

    8 Adet beyaz soğan
    500 gr havuç
    1 Çorba kaşığı süt
    4-5 Dal maydanoz
    2 Çorba kaşığı tereyağı
    Tuz, karabiber



    Soğanları soyup üstlerini kapak şeklinde kesin.
    Tuzlu suda diri kalacak şekilde haşlayın.
    Havuçları temizleyip tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın.
    Fırını 180 dereceye ayarlayın.
    Soğanların içini dikkatlice çıkarın.
    Havucu sütle birlikte ezerek püre haline getirin.
    Tereyağı, kıyılmış maydanoz, tuz ve karabiber ilave ederek karıştırın.
    Hazırladığınız havuç kremasıyla soğanların içini doldurun ve kapaklarını kapatın.
    Yağlanmış tepsiye dizip, üzerini alüminyum kağıtla kapattıktan sonra önceden ısıtılmış 180 dereceli fırına verin.
    Soğanlar pişince fırından alıp, sıcak olarak servis yapın.

      Forum Saati Ptsi Mayıs 20, 2024 4:39 am